Lýsa fra Rosseland

Lýsa fra Rosseland (2015-2022) var etter Fálmar frá Pulu (1pr. e: Álfur frá Selfossi) og Rakel fra Buøy (e: Kolgrímur frá Kjarnholtum).

Les mer: Lýsa fra Rosseland

Azori

Azori (f. 2016), eller kjekken som Heidi kaller han til hverdags (innimellom Tjukken også, faktisk), kom til Sinnerud høsten 2018. (Den til høyre). Det var når han ble introdusert i vallak-flokken at flokken fikk navnet Gutteklubben Grei, for makan til enkle hester å sette sammen! Null tull. Han sto her til 1.1. 2022. Da var både han og Elisabet voksne nok til å klare seg på egen hånd i Maridalen! 

Les mer: Azori

Aris vom Störtal

Aris vom Störtal er den eneste tyskeren på gården. Altså, han er absolutt en ren islender, men født og oppvokst i Tyskland (DE2009122177). Han er etter Álfasteinn frá Selfoss og har 619 søsken på farssiden og 3 søsken på morssiden (Sædís vom Störtal).

Les mer: Aris vom Störtal

Jass fra Østgården

Jass fra Østgården (NO200410443) kom til Sinnerud en sen høstkveld i november 2019 og sto her vinteren over. Linnea lånte for vinteren. Jass gikk rett inn i Gutteklubben Grei - som er et positivt begrep i denne sammenheng. Det ER virkelig greie vallaker som går sammen der oppe på utegangen. 

Les mer: Jass fra Østgården

Calusa

Calusa flyttet fra Sinnerud våren 2020, da eier Rebecca og familien kjøpte egen gård! . 

Les mer: Calusa

Molly

Molly er en welsh hoppe, født i 2002. Molly var først og fremst Elvira og Klara sin hest - de hadde henne på fôr til våren 2019. Foto: Tellåsen

Les mer: Molly

Háfeti fra Skog

Háfeti fra Skog (2001), til venstre av de med 4 bein (Willy (t.h.) var her ca et år), var først innom Eng og Kjell Normann Andersen før han kom til Sinnerud høsten 2017. Da hadde han vært flott konkurransehest i mange år, men uklar for mer av det. Derimot var han klar for andre utfordringer. Foto: Tellåsen

Les mer: Háfeti fra Skog

Gola frá Kaldárholti

Gola frá Kaldárholti (født 2003) kom sammen med Glaður frá Árgerði (2004) og eierne sine, Elisabeth og Øyvind Sørdal i september 2018. Foto: Jan Olav Sørdal.

Les mer: Gola frá Kaldárholti

Glaður frá Árgerði

Øyvind Sørdal fra Oppegård og Glaður frá Árgerði (2004) er to høflige og skikkelige karer og passer fint sammen. Øyvind og Glaður er ofte på kurs og kommer til å bli skikkelig gode til sesongen starter! Foto: Uvisst, hentet fra FB.

Skima fra Nesoddtangen

Skima fra Nesoddtangen, (1999-2019), var Ibens første hest. Hun kom til Sinnerudi august 2017 og tilbragte sommerne i Raggsteinsdalen. Skima var en svært hyggelig dame, snill, og en tålmodig sjel.

Les mer: Skima fra Nesoddtangen

Zantara

Zantara (2011) kom til Sinnerud i 2018, og hun gjorde Thea Hjelm til hesteeier!

Les mer: Zantara

Tiffany

Tiff var opprinnelig Nina Sørensen sin sportsponni da hun kom til Sinnerud, men i 2018 overtok Sandra Medvik Buffelen henne - en fantastisk flott match! Begge parter stortrives! På jordet, på banen, på tur, under fotografering, ja, i det hele tatt! 

Frøya

Frøya kom til Sinnerud rett før jul i 2015, og er ei kaldblodshoppe som egentlig heter Dexta, og som er født 04.05.2004. Farfaren er Elding, så det er ikke noe dårlig avstamning på henne.

Les mer: Frøya

Litla-Gyðja fra Skog

Litla-Gyðja fra Skog (2002), etter Hlekkur frá Hofi og under Gyðja frá Hvolsvelli ble Heidi sin tidlig i april 2016. Da var det "vinn eller forsvinn" og hun vant. Vi vant!  Gyðja er en meget sindig og stødig islandshoppe, og klokere enn de fleste.Gyðja betyr dronning, og vi kan vel godt si at hun er dronninga på Sinnerud.

Les mer: Litla-Gyðja fra Skog

Norrja fra Thorsetgården

Norrja fra Thorsetgården (2004) e Hringur f Feti, var lenge den eneste tofargete hesten på gården, helt til Zantara kom i 2018. Hun skiller seg ut med sine sorte og hvite tegninger. 

Les mer: Norrja fra Thorsetgården

Rosalin

Rosalin, "Roffe", eller Rosa - kjært barn har mange navn - kom til Sinnerud i juli 2015. Det er Sabine -Bine Hahn von Dorsche sin hest. Rosa flyttet til Stall Holtze høsten 2018.

 

Les mer: Rosalin

Fluga frá Kilhrauni

Fluga frá Kilhrauni (IS2008287881), etter Straumur frá Sauðárkróki og under Hnota frá Njarðvik, kom i oktober 2013, og er en av Haukur Eiriksson sine hester.Etter påske i 2018 flyttet hun til Fredrikstad, men kom tilbake i 2019. Det er hyggelig. 

 

Hringstjarni fra Sinnerud

Hringstrjarni fra Sinnerud ble født 16.06.2013, og helbror til Morgunstjarna (2000-2010). Derfor blir han kalt Lillebror.

Les mer: Hringstjarni fra Sinnerud

Brímir fra Lynghaga

Brímir (2000), etter Víglundur frá Vestra-Fíflholti, under Svarta-María frá Mel, kjøpte Heidi som konkurransehest. Vi har sluttet å delta i stevner, men sånn så det ut de første åra. Det viste seg at han var best i pass og det var ikke så artig å bruke en hel helg på å ri 2-3 ganger  av sånn ca. 11 sekunder på en bane. Syntes vi.

Les mer: Brímir fra Lynghaga

Hrafntinna fra Nekstad

Hrafntinna (som betyr "sort stein") er etter Hvinur fra Vatnsleysu (1. pr) og under Glitna fra Grøvik. Hun er Heidis øyensten.

Les mer: Hrafntinna fra Nekstad

Morgunstjarna fra Sinnerud

Morgunstjarna ble født 06.06.2010 og var datter til Hrafntinna fra Nekstad. Far var Glumur fra Stóra-Ási. Hun var en av Heidis hester og endte livet sitt pga kronisk forfangenhet 10.02.2020.

Les mer: Morgunstjarna fra Sinnerud

Ronald

Ronald var Sinneruds Grand Old Man. Han endte sine dager i november 2010. Han var en kaldblodstraver født i 1986 og hadde rollen som den som holdt ro og orden i flokken helt fra han kom til Sinnerud i 1997 og fram til november 2010. En usedvanelig klok og arbeidsglad hest som har bidratt til uendelig mye glede og flotte opplevelser, både som kjørehest, ridehest, kløvhest, læremester når hester skulle kjøres inn eller temmes, og som "onkel" for Morgunstjarna.

Dimple

 

Dimple har vært Vilde Vigerust sin ponni - han kom til Sinnerud i 2014, men i september i 2016 kjøpte Randine Skofteby han og hadde han fram til august 2019. Da flyttet han. Dimple er en allsidig herremann, med Mounted Games som favorittgren!

Les mer: Dimple