Velkommen til Stall Sinnerud

Stall Sinnerud er en gård i Ski med 11 boksplasser og to hegner med tilbud om utegang. For tiden er det fullt. På denne siten finner du informasjon om hvilke hester som står her, muligheter for å leie hest, ledige bokser for deg som er på jakt etter stallplass, og hva som skjer. Under "Dokumenter" finner du hvem som har fôring i helgen, fôringslister, og retningslinjer for fôring. Lurer du på noe vedrørende stallplasser eller ønsker hest på fôr en gang eller flere i uka, så ring til Heidi J Andersen 971 85 335, eller ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

KORONAENS TID:

Jeg har forståelse for at mange kjeder seg i disse dager. Likevel: vi vil kun ha hesteeiere og fôrryttere som har hest den dagen de er her, på stallen. Andre som ikke er så heldige å ha hest får heller lage seg en kjepphest og ha mesterskap i hagen inntil koronaens tid er forbi.

Bildene på stallsinnerud.no er brukt med tillatelse. Flesteparten er tatt av Heidi J. Andersen, Elisabet Haveraaen og Benedicte Nylund.

Morgunstjarna og Hrafntinna 2014Morgunstjarna, Hrafntinna, Heidi og Beate på tur. Foto: Elisabet Haveraaen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Nyheter