Skima

Skima fra Nesoddtangen, født 1998, er Ibens første hest. Hun kom til Sinnerudi august 2017.

Skima og Gydja.jpgSkima og Hafeti.jpg

Tiffany

Tiff er Nina Sørensen sin sportsponni. Hun har bl.a. blitt brukt til Mounted Games, og er i god trening! For tiden er det Sandra Medvik Buffelen som har henne på helfôr. De to er en utmerket match! På jordet, på banen, på tur, under fotografering, ja, i det hele tatt!

Frøya

Frøya kom til Sinnerud rett før jul i 2015, og er ei kaldblodshoppe som egentlig heter Dexta, og som er født 04.05.2004. Farfaren er Elding, så det er ikke noe dårlig avstamning på henne. Det er Liv Hanne Langmoen Almasou som eier henne, men her på Sinnerud er det flere som har glede av henne. Og har du med en gulerot, så er dere venner for livet! Frøya er en utmerket kjørehest, men mest brukt til ridning, både på banen og på tur.

Les mer: Frøya

Litla-Gydja fra Skog

Litla-Gydja fra Skog, etter Hlekkur frá Hofi og under Gydja frá Hvolsvelli kom til gården tidlig i april 2016. Hun er født i 2002, og er en meget sindig og stødig islandshoppe, med fire gode gangarter og hodet på rett plass! Hun har funnet sin plass i flokken og kan ris av alle. Jeg tror hun er ekstra glad i barn. I august 2016 kjørte vi henne inn også, så nå har hun blitt enda mer allsidig!

Gydja bringer mye glede til mange!

Vesle Gydja 2013

Norrja fra Thorsetgården

Norrja fra Thorsetgården (2004?) e Hringur f Feti, har stått på Sinnerud i flere omganger med føll. Sommeren og høsten 2015 sto hun her med Axjón fra Nekstad ved foten. Etter det var det bare Norrja og Linn Solvang igjen. Norrja er den eneste tofargete hesten på gården, og skiller seg ut med sine sorte og hvite tegninger. Hun er en ordentlig trivelig hest, og i vinter har Linn såvidt begynt å konkurrere med henne.

Rosalin

Rosalin, "Roffe", eller Rosa - kjært barn har mange navn - kom til Sinnerud i juli 2015. Det er Sabine -Bine Hahn von Dorsche sin hest, men Thea Hjelm's nesten like mye :-).

 

Les mer: Rosalin

Fluga frá Kilhrauni

Fluga frá Kilhrauni (IS2008287881), etter Straumur frá Sauðárkróki og under Hnota frá Njarðvik, kom i oktober 2013, og er en av Haukur Eiriksson sine hester.Etter påske i 2018 flyttet hun til Fredrikstad.

 

Hringstjarni fra Sinnerud

Hringstrjarni fra Sinnerud ble født 16.06.2013, og helbror til Morgunstjarna.

Brímir fra Lynghaga

Brimir, etter Víglundur frá Vestra-Fíflholti, under Svarta-María frá Mel. Nederst fra Valdres 2014. Islandsvallak, født i 2000. Foto: Elisabet Haveraaen

Hrafntinna fra Nekstad

Hrafntinna (som betyr "sort stein") er etter Hvinur fra Vatnsleysu (1. pr) og under Glitna fra Grøvik. Hun er født i 2001 og fikk sitt første føll sommeren 2010. Det har vært mye glede! Hun er en myk og lydhør hest som det er morsomt å både ri og kjøre. Hun har 3 føll etter seg:

2010: Morgunstjarna fra Sinnerud

2013: Hringstjarni fra Sinnerud

2017: Heykir fra Nekstad

Hrafntinna er en positiv og frisk hoppe!

Morgunstjarna fra Sinnerud

Morgunstjarna ble født 06.06.2010 og er datter til Hrafntinna fra Nekstad. Far er Glumur fra Stóra-Ási. Nå er hun voksen, innridd og innkjørt! Her i par med Hrafntinna pinsen 2014. Foto: E. Haveraaen. Groom: Beate Løken

Ronald

Ronald var Sinneruds Grand Old Man. Han endte sine dager i november 2010. Han var en kaldblodstraver født i 1986 og hadde rollen som den som holdt ro og orden i flokken helt fra han kom til Sinnerud i 1997 og fram til november 2010. En usedvanelig klok og arbeidsglad hest som har bidratt til uendelig mye glede og flotte opplevelser, både som kjørehest, ridehest, kløvhest, læremester når hester skulle kjøres inn eller temmes, og som "onkel" for Morgunstjarna.

Dimple

 

Dimple har vært Vilde Vigerust sin ponni, men fra september i 2016 kjøpte Randine Skofteby han. Dimple er en allsidig herremann, med Mounted Games som favorittgren!

Dimple

Foto: Heidi J.A (Aug 2016)