Det er et allsidig miljø på stallen. Her er litt om de ulike aktivitetene:

Turer

Det er hyggelig å ri på tur sammen, og de fleste turene avtales fra gang til gang. Gandur (islandshestforeningen for Oslo og Akershus) setter opp en månedlig dagstur i vår og høstsemesteret, og det er alltid deltakelse fra Sinnerud på disse. Det gjør det enkelt å få med seg turer i områder som ligger litt lenger unna. 

Dressur og sprang
Torsdager er det dressurtrening med Vibeke Midtgaard. Vibeke er en flink, glad og positiv instruktør og stemningen der er god. Det er en egen facebookgruppe ("Dresurtrening for Vibeke, Torsdager" for Vibeke-treningene, og der foregår organiseringen.
Mandager er det sprangtrening med Lone Holze Jensen fra 19.00 - 20.00 og fra 20.00 - 21.00. Maks 5 ekvipasjer per time. Denne gruppa har også en egen facebookgruppe ("Sprangtrening 2016/17") som organiserer treningene fra gang til gang.

De fleste treningene er i hallen på stall Holze, som ligger 15 minutters skrittetur unna, men det hender - hvis været er godt - at noen av treningene er ute på Sinnerud også.

Line Skofteby er en av de som har vært på Sinnerud lengst, og hun tilbyr instruksjon i dressur og sprang. Lines telefonnummer er 994 70 057. 

Ellers arrangerer vi av og til helgesamlinger hvor vi setter opp trening i dressur, sprang, mounted games etter nivå på hestene og ønsker fra rytterne. Vi har også av og til samlinger med kjøring, eller innkjøring av hest. Si i fra hvis det er av interesse!

Games

Det er flere games-ekvipasjer på Sinnerud, som alle konkurrerer aktivt. Det er lite organisert trening som foregår på Sinnerud, men games-rytterne er gode til å avtale og trene sammen.

Stallarrangementer

Av og til arrangerer vi "salpussedag", felles turer, juleritt, adventsritt osv. Det er gode anledninger til å bli kjent slik at det blir lettere å koordinere ridning (det er morsommere og tryggere å være to eller flere sammen om å ri, enn å holde på alene). 

Kjøring og innkjøring

Det er alltid godt å være flere om en hest når man skal kjøre, så da hjelper vi hverandre med det. Det kan være hester som skal kjøres inn, unghester som trenger mer trening eller det kan være at folk på stallen har lyst til å prøve seg som kusk og som får låne en erfaren hest til det. På Sinnerud er det både seletøy og vogner som kan lånes for de som har hest her. Mesteparten av denne aktiviteten skjer i helgene, men vi har også forsøkt oss med en fast kveld i uka hvor vi holder på med dette på banen. I løpet av de siste 6-7 årene har vi kjørt inn 8-10 hester på denne måten og hatt mye moro!

Vårsledetur FotoBine

Foto: Sabine Hahn von Dorche

Gode vintere med godt sledeføre gir mye glede for de av oss som ser sledeturer som noe av det mest fantastiske man kan gjøre med hester!